lördag 31 juli 2010

En slö och slapp lördagmorgon
För mig är det högst ovanligt att vakna en morgon och inte ha en enda tid att passa eller några inplanerade måsten under hela långa daaaan! Ja, någon lunch eller middag ska det väl bli men sedan är det bara fri tid. Vädret är dessutom riktigt bra för en lugn innemysardag, dvs småduggande regn och grådisigt. Alltså passar jag på att våldsurfa i flera timmar utan dåligt samvete. (Tillhör ju den generationen som tjatar på sina barn att inte sitta för länge vid datorn eller Tv-spelet. Minns inte när jag sist kommenterade något om deras Tv-program-tittande. )

Surfsökandet på nätet gjorde att jag fick fint napp. Hittade flera nya intressanta bloggar och en som verkligen var i min smak - Ingen reklam, ärlig men lagomt personlig, bloggaren bor i ett hus som de renoverar efter tid ork och ekonomi men framför allt med mycket god smak.

Det som slog mig när jag surfade runt är att jag inte fattar hur papperstidningarna, dags-vecko eller månadsvarianterna ska klara sig i framtiden. Eller, är det bara en tidsfråga innan det börjar kosta att blogga. Som läget nu är känns det ibland för enkelt och bra för att vara sant. Med dagens teknik kan t ex min åttaåring gå runt med min mobil och "knäppa" ett antal bilder som en naturfotograf tidigare kunde drömma om. Nu förstår ni varför bilden med fjärilen fick komma med trots att vädret idag varit gråare än då bilden togs för någon vecka sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar