söndag 8 maj 2011

Inget är som grillat i maj



Inget är så gott som när man första gången plockar fram grillen ur vinterns gömslen och lägger på några karreskivor. Smaken på det saftiga köttet ger minnen om många härliga sommarmiddagar med familj och vänner.


Har man dessutom sådanna gourmébarn som som vi är förärade med, duger det inte med någon köpt potatissallad som serveras till köttet. Men bakade rotfrukter och även grillad lök, champinjon och halloumi passar mycket bra.


Men det som verkligen blir pricken över i'et är att min äldsta dotter gör både en guacamole och en tzatziki som är så otroligt goda och passar både kött och grönsaker.

2 kommentarer:

  1. för oss blev det palt på söndag men rökt lax på måndag. hälsning från fastra i ånäset

    SvaraRadera
  2. Hej kära faster!
    Jag förstår att palten smakade bra eftersom den säkerligen var hemmagjord och rökt lax är hellre aldrig fel.

    Din kommentar värmde gott!

    SvaraRadera